LYFT, KONSTRUKTION OCH TRANSPORT MED HELIKOPTER

Möjligheterna med helikopter är många. Förutom fördelarna med tidseffektivitet och obefintlig etableringsyta ser vår erfarna personal till att ditt projekt löper på så fort och effektivt som möjligt. Vänd er med förtroende till STORM Heliworks AB som tillsammans med varumärket Osterman Helicopter har anor från 1947.

  • Snabbt

  • Effektivt

  • Säkert

STORM Heliworks AB flyger med moderna, effektiva helikoptrar lämpliga för varje ändamål du kan tänkas ha. Tillsammans med Osterman Helicopter som var det första helikopterbolaget i Sverige, och ett av de äldsta i världen, har STORM Heliworks AB lång och bred erfarenhet som ytterligare är en garanti för att du kommer bli nöjd.

Helikoptrar i olika storlekar och specialanpassade lyftutrustningar ger oss möjligheten att skräddarsy uppdraget efter just era behov. Med helikoptrar stationerade i Göteborg, Malmö och Östersund, samt vissa delar av året även i Åre och Funäsdalen, täcker vi in en stor del av Skandinavien och når snabbt större delen av Sverige.

Kommentarer från kunder

"Det gick så fort när helikoptern kom att jag knappt hann få fram kameran" "Helikoptern fick allt material på plats direkt vilket en kran inte hade lyckats med" "Trevlig, kunnig och professionell personal"