PASSAGERARFLYG OCH UPPLEVELSER

Helikopter är ett smidigt och effektivt sätt att resa på. Lägg där till den fantastiska upplevelse som inte går att jämföra med något annat transportmedel. Res snabbt, säkert och bekvämt eller flyg för nöjes skull och upplev dina hemtrakter eller västkusten från helikopter! Vänd er med förtroende till STORM Heliworks AB som tillsammans med varumärket Osterman Helicopter har anor från 1947.

  • Upplevelser och nöjen

  • Bekvämt och säkert

  • Uppskattad present

STORM Heliworks AB hjälper er att skräddarsy ett paket enligt era önskemål och budget. Vi har flera helikoptrar i olika storlekar vilket ger oss möjlighet att anpassa oss på bästa sätt inför varje uppdrag. Med helikoptrar stationerade i Göteborg, Malmö och Östersund, samt vissa delar av året även i Åre och Funäsdalen, täcker vi in en stor del av Skandinavien och når snabbt större delen av Sverige. Vi kan erbjuda flygningar även för större sällskap genom att samtidigt flyga med flera helikoptrar.

Här följer några exempel på tjänster vi erbjuder. Kom ihåg att helikopterflyg är mycket mångsidigt och vi diskuterar gärna med er om ni har några egna idéer, tankar eller funderingar!

Kommentarer från kunder

"Vilken fantastisk flygtur och entré vi fick på vår bröllopsdag" "En grym upplevelse med trevlig och professionell personal" "Fick en flygtur som present, en häftig upplevelse att se sina hemtrakter från luften"