HELIKOPTER för PERSONTRANSPORT och TAXI.

Helikopter är ett smidigt och effektivt sätt att resa på. Lägg där till den fantastiska upplevelse som inte går att jämföra med något annat transportmedel.

Storm Heliworks hjälper er att skräddarsy ett paket enligt era önskemål och budget. Kontakta oss för prisförslag på tel +46 (0) 31 – 926 000 eller info@ohab.se

För flygningar från mellersta upp till nordligaste Sverige, besök hemsidan för Storm Heliworks huvudbas i Östersund, eller kontakta oss så hjälper vi er vidare.

Exempel på tjänster

Här följer några exempel på några av de tjänster vi erbjuder. Kom ihåg att helikoptern är mycket mångsidig och vi diskuterar gärna med er om ni har några
egna idéer, tankar eller funderingar!

 • VIP-transport
 • Taxi
 • Transport av ex. jourpersonal
 • Flygplatstransfer
 • Inspektioner, inventeringar och andra uppdrag.
 • Rundflyg/Sightseeing
 • Lunchmöten
 • Konferenser
 • Kick-Off/Team building
 • Event
 • Foto/Filmning
 • Bröllop/Frieri
 • Svensexa/Möhippa
 • Fest/Kalas
 • Student/Högtidsdagar

Färdiga paketlösningar

Ta en titt på våra färdiga paketlösningar, kanske hittar ni något ni gillar eller får inspiration för egna idéer. Priserna nedan avser helikopter med upp till 4
passagerare, men vi kan givetvis ordna lösningar för fler personer.

Sightseeing

Lilla Göteborgsturen
Ni kommer få uppleva både en tur över Göteborg och vår vackra skärgård. Storm Heliworks startar från Säve flygplats för att via Göteborg stad följa kusten uppåt mot Marstand, innan vi åter styr tillbaka mot Säve.

Från 1250 kr per person, 30 min (vid bokning av minst 4 personer)

Stora Göteborgsturen
Här tar vi er med på en 60 min lång flygning. Storm Heliworks utgår från Göteborg men färdas under denna tur över en stor del av västkustens skärgård och många av dess fina öar.

Från 2450 kr per person, 60 min (vid bokning av minst 4 personer)

Mat- och dryckespaket

Lunch i skärgården
Smit iväg från stadens vimmel till en uteservering på kusten, eller en liten ö i skärgården för en lugn och fridfull lunch med kollegorna! Eller varför inte överraska din käresta med lite vardagslyx!?

Från 1250 kr per person (vid bokning av minst 4 personer)

Flyg helikopter till vinprovning
Ni kommer hinna se både Göteborg och vår vackra skärgård från ovan innan vi intar de Halländska vyerna och vår slutdestination. Efter ungefär 1 timmes vinprovning är vi åter i luften och styr tillbaka mot Göteborg.

Från 2450 kr per person (vid bokning av minst 4 personer)

Läs mer på Ästad Vingård

Skaldjurspicknick
Överraska någon med en udda picknick på någon av våra vackra öar. Kombinera både helikopterupplevelsen i skärgården och den speciella mysfaktorn på en bergsklippa i kvällssolen, med en skaldjurslåda och kanske ett gott vin.

Från 1250 kr per person (vid bokning av minst 4 personer)

Äventyr

En skattjakt utöver det vanliga
Tag med vännerna eller kollegorna på denna spännande och kluriga skattjakt! Väl genomtänkta aktiviteter i en lagom blandning av tankeverksamhet och fysiskt genomförande. Det är samarbete, kommunikation och laganda som gäller.

Kontakta oss för prisuppgifter!

Läs mer på Fånarna på farmen

Aktivitetsgård
Ni kommer hinna se både Göteborg och vår vackra skärgård från ovan innan vi intar de Halländska vyerna och vår slutdestination. Där finns aktiviteter för alla smaker, och varför inte prova undervattensbastu eller utmana dina kompisar i olika äventyrslekar.

Från 2450 kr per person (vid bokning av minst 4 personer)

Läs mer på Ästad Vingård

Golfpaket
Känner ni för att ta en golfrunda innan kvällen men låter bli på grund av trafik eller lång körsträcka? Med helikopter kommer ni fram snabbt och det finns plats för både bagar och vagnar. Landa precis intill utslagsplatsen på er favoritbana eller testa en ny bana lite längre bort!

Från 1250 kr per person (vid bokning av minst 4 personer)

Andra nöjen och speciella tillfällen

Fest/Bröllopsflygning
Varför inte krydda dagen med stort D till något utöver det vanliga. Att anlända till kyrkan eller festen med helikopter gör det till en häftig entré. Storm Heliworks hjälper er skräddarsy en lösning för just era önskemål.

Från 4 900 kr (30 min)

Möhippa/Svensexa
Gör dagen extra speciell och överraskande med en flygtur! Antingen med en sightseeing eller som transport till era aktiviteter för att få till den där extra lyxiga känslan. Eller varför inte testa på ett fallskärmshopp från helikopter?

Från 1 250 kr per person, 30 min (vid bokning av minst 4 personer)

Hotell- och weekendpaket

Stenungsbaden
Låt er skämmas bort av spabehandling, trerätters middag och övernattning i nyrenoverat Deluxe-rum med havsutsikt, i en av västkustens finaste anläggningar. Att landa med helikopter direkt på stranden och bli bemött av champagne och röd matta är en fin start på vistelsen.

Från 1250 kr per person för flygtransport (vid bokning av minst 4 personer)

Läs mer på Stenungsbaden Yacht Club

Priserna avser helikopter med upp till 4 passagerare, samt endast flygning. Eventuella övriga kostnader tillkommer.
Önskas platser för fler personer eller andra möjligheter, tveka inte att kontakta oss! Vi kan med våra samarbetspartners erbjuda helhetspaket.

Storm Heliworks förbehåller sig rätten att med kort varsel omboka flygningar om väder eller tekniska parametrar gör att flygningen inte kan genomföras på ett säkert sätt. 

Alla flygningar utförs av Storm Heliworks AB med tillståndsnummer SE.AOC.0130

© Copyright - Osterman Helicopter | Alla flygningar utförs av Storm Heliworks AB med tillståndsnummer SE.AOC.0130